Pardoseli industriale - epoxidice - elicopterizate
Rinol produce pardoseli industriale, pardoseli elicopterizate si pardoseli epoxidice rezistente la stresul mecanic, termic sau chimic, nealunecoase, usor de curatat, potrivite pentru orice tip de trafic. Deasemenea oferim servicii de renovare si intretinere a pardoselilor existente. Pardoseli epoxidice (sintetice sau conductive) cu urmatoarele caracteristici: autoniovelante si peliculare, antiderapante, igienice, durabile. Pardoselile epoxidice sunt potrivite pentru industria alimentara, spitale, cabinete medicale, farmacii. Pardoseli elicopterizate (betoane) de la producatori renumiti pentru calitate si durabilitate. Pardoselile elicopterizate se pot folosi atat in exterior cat si in interior.


RINOL Qualitop Millenium

Qualitop Millenium - Întãritor pentru pardoseli cu trafic intens

Descrierea produsului
Qualitop Millenium este un întãritor sintetic cu cernere uscatã. Qualitop Millenium este compus din agregate foarte dure, ciment și aditivi speciali. Qualitop Millenium poate fi aplicat pe un beton proaspãt sub formã de pulbere uscatã sau pastã.
Paleta de culori
Consultați ghidul de culori Rocland.
Avantaje
• Scut de înaltã performanțã împotriva uzurii
• Rezistențã excelentã la șoc
• Anti-praf
• Anti-ruginã —suprafața nu necesitã tratament special
Domenii de utilizare
• Pardoseli industriale cu utilizare foarte intensã
• Logisticã
• Industria feroviarã
• Hangare elicoptere
• Industria grea
• Aplicații militare
• Terminale de mãrfuri
• Centrale electrice
• Instalații de tratare a apei și deșeurilor
 
Detalii tehnice
Qualitop Millenium satisface normele EN 13813.
 
Rezistența la compresiune:                                 ≥ 80 N/mm2
EN 13892-2
 
Rezistența la încovoiere:                                     ≥ 10 N/mm2
EN 13892-2
 
Rezistența la abraziune:                             ≤ 1,5cm3 / 50 cm2
EN 13892-3
 
Rezistența la abraziune:    conform cu BS 8204 ‘AR0,5’ class
EN 13892-4
 
Instrucțiuni de utilizareange
Întãritor de podea premixat, utilizat în fabricarea pardoselilor din beton, Qualitop Millennium este format din agregate foarte dure, ciment și aditivi speciali.
Qualitop Millennium poate fi aplicat pe beton proaspãt turnat sub formã de pulbere uscatã sau ca o pastã.
 
Calitatea betonului
Betoanele noi trebuie proiectate cu un conținut de ciment de minim 300 kg pe m3 de beton și cu un agregat adecvat pentru scopul vizat. Pentru ameliorarea procesului de preparare și pentru obținerea unei suprafețe netede este necesarã utilizarea unui aditiv plastifiant. Cantitatea de aer din beton trebuie sã fie mai micã de 3%
Qualitop Millenium trebuie sã fie aplicat pe beton de îndatã ce acesta va putea susține greutatea unui om. Acest lucru va fi posibil, dupã 4-12 ore, în funcție de condițiile meteorologice.
Pregãtirea
Suprafețele mari de beton trebuie nivelate cu Laser Screed. Pentru suprafețele mici se utilizeazã o greblã și un îndreptar de mânã pentru a obține o suprafațã adecvatã.
Aplicarea Qualitop Milenium
Qualitop Millennium este aplicat pe beton proaspãt turnat ca o pulbere uscatã sau ca o pastã.
• Pulbere uscatã
- Pentru rezultate optime pulverizarea trebuie efectuatã în douã etape atunci când este aplicatã manual. Atunci când se aplicã cu ajutorul unui distribuitor mecanic o singurã aplicare este suficientã.
- în cazul aplicãrii manuale primul strat de Qualitop Millenium trebuie distribuit uniform pe suprafațã, la o ratã de 2 pnã la 3,5 kg/m2. Folosind un distribuitor mecanic de mprãștiat, Qualitop Millenium trebuie distribuit uniform pe suprafațã, la o ratã de la 8 la 12 kg/m2.
- Odatã ce aceastã aplicare a Qualitop Millenium a absorbit toatã umiditatea, acesta trebuie sã fie intins folosind mistria pentru margini și colțuri, iar pentru suprafața principalã elicopterul industrial.
- Dupã aceastã primã finisare, se trece imediat la a doua dispersare. Qualitop Millenium se mprãștie din nou, folosindu-se 2 - 3,5 kg/m2.
 - Dupã ce al doilea strat absoarbe umezeala, suprafața Qualitop Millenium se prelucreazã cu ajutorul unui finisor mecanic. În colțuri și la margini se finiseazã manual, cu ajutorul unei mistrii.
Pentru a obține o pardosea netedã trebuie utilizat elicopterul industrial.
Pastã
- Un sac de 25 kg Qualitop Millenium este amestecat cu 3 sau 3,5 litri de apã cu un mixer pentru mortar pânã la formarea unei paste omogene.
- Pasta este apoi turnatã pe suprafața de beton la o ratã minimã de 12 kg/m2 și se niveleazã la grosimea necesarã.
- Qualitop Millenium trebuie sã fie apoi întins folosind mistria pentru margini și colțuri și elicopterul industrial pe suprafața principalã pentru a obține o suprafațã netedã.
Aplicarea Roc Cure
• Dupã ce operațiunea de finisare este completã trebuie aplicat imediat agentul de întãrire Roc Cure. Acesta se aplicã cu ajutorul unui aparat de pulverizare la presiune uniformã pe întreaga suprafațã, la o ratã de 100 g/m2.
• Este esențial ca procesul de întãrire sã fie avansat înainte ca podeaua sã fie datã în folosințã.
          Trafic pietonal     7 zile
          Trafic ușor        14 zile
          Trafic greu        28 zile
 
Acoperire
Întãritorul de suprafețe Qualitop Millenium trebuie aplicat la o densitate:
• între 4 și 7 kg/m2 pentru metoda pulverizãrii
• între 8 și 12 kg/m2 cu distribuitorul mecanic
• 12 kg/m2 pentru pastã
Agentul de întãrire Roc Cure trebuie aplicat cu o ratã de 100 g/m2.
 
Ambalare
Qualitop Millennium este ambalat în saci de 25 kg. Dacã se depoziteazã n mediu uscat, perioada de valabilitate este de 6 luni. Odatã deschis, conținutul unui sac trebuie sã fie utilizat imediat.
 
Igienã și sãnãtate
Ghidul pentru ntreținerea pardoselilor este disponibil la cerere. Se recomandã purtarea unei mãști de praf și mãnuși. (A se consulta fișa de siguranțã pentru detalii complete).
 
Rinol România
Oradea, Bihor
Str. Aluminei nr 58A
Tel: 004/0259/431016
 
Fax: 004/0259/414555
 
 
Notã:
Proprietãțile șapei în condițiile de pe șantier nu pot fi comparate cu proprietãțile șapei obținute în condiții de laborator, datoritã variațiilor de compactare a amestecului, sau conservare.
Smarty Web Director Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web produse alimentare